محمد احسان بخش در گفت و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به تشکیل بنیاد حامیان بیرجند، اظهار کرد: یکی از مسئولیت های مهم این بنیاد ایجاد گرایش دانشجویان از دانش خواهی به مهارت خواهی است.
وی ادامه داد: باید شرایط در دانشگاه ها به گونه ای فراهم شود که دانشجویان بعد از سالیان تحصیل بتوانند بر مهارت خود تکیه کرده و از آن نیز اشتغالزایی کنند.
احسان بخش اظهار کرد: هم اکنون محیط دانشگاه ها به گونه ای است که هزینه های گزافی از بودجه ها را در زمینه های علمی، تحقیقاتی، پژوهشی و مطالعاتی مصرف کرده اما در عرصه مهارت افزایی دانشجو و کمک به جامعه بازمانده اند.
مدیرعامل بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند تاکید کرد: آنچه حائز اهمیت است اینکه باید تلاش کنیم محیط دانشگاه ها را از دانشجو پروری به مهارت پروری سوق دهیم.
وی با بیان اینکه کسب مهارت در کنار دانش بسیار مهم است، افزود: امید است بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند به کمک مهارت های آموزشی از مقاطع ابتدایی به ستوه بالاتر تغییراتی را درنظام آموزشی جامعه اعمال کند.
احسان بخش ادامه داد: همچنین امور مربوط به وقف در دانشگاه بیرجند و توسعه آن در بخش علم و فناوری، برگزاری مراسم تجلیل و معرفی خیران دانشگاه بیرجند در سطح ملی از دیگر سیاست های راهبردی این بنیاد است.
وی با اشاره به شعار سال جاری، بیان کرد: با توجه به تاکیدات رهبری بر اقتصاد مقاومتی، دانشگاه ها زمینه و بستر مناسبی برای اجرایی کردن این شعار هستند.
احسان بخش مهارت افزایی دانشجویان را در عملی کردن این شعار موثر دانست و اظهار کرد: برای اجرایی کردن اقتصاد مقاومتی باید همه دستگاه ها اعم از آموزش و پروش و دانشگاه ها نیز با یکدیگر همکاری کنند.
نظر شما